www.bmwmotoclub.cz - Registrace

Diskusní fórum na www.bmwmotoclub.cz primárně slouží ke vzájemné komunikaci členů BMW MOTOCLUB CZ o.s. (dále jen provozovatel diskusního fóra). Vybrané části diskusního fóra jsou přístupné i veřejnosti. Cílem tohoto fóra je umožnit komunikaci příznivcům motocyklů, jakékoliv značky. Přečtěte si, prosím, pozorně podmínky tohoto diskusního fóra.

1. Než vytvoříte nové téma
Využijte vyhledávání. Prohlédněte si diskusi, zda se již někdo na podobnou otázku neptal. Mnoho dotazů již bylo v diskusi zodpovězeno a je zbytečné se na ně opět ptát. Pokud již existuje podobné téma a chcete se na něco dalšího k tématu zeptat, vložte dotaz přímo do tohoto tématu a nevytvářejte téma nové.

2. Držte se tématu
a) Je ve vašem zájmu vybrat správnou diskusi pro zadání svého příspěvku. Nesprávně umístěné příspěvky budou administrátorem nebo moderátory přesunuty.
b) Používejte výstižné nadpisy témat. Nadpisy jako "dotaz", "pomoc" nebo "kterou vybrat" jsou špatně zvolené. Vždy buďte konkrétnější a výstižnější, např. "Kterou vybrat: R1100GS nebo R1150GS?".

3. Propagace
a) Příspěvky s komerčním a reklamním podtextem v tématech jsou zakázány.
b) V rubrice BAZAR mohou uživatelé vkládat témata se soukromou inzercí. Za soukromou inzerci je považována nabídka nebo poptávka zboží a služeb, které neslouží k výdělečné činnosti. Každý inzerát smí obsahovat nabídku či poptávku pouze jednoho předmětu, jedné souvislé sady či jediné služby. Inzerce nesmí obsahovat nabídku zboží jehož prodej je území České Republiky zakázán.

4. Pouze slušné a konstruktivní příspěvky
a) V diskusním fóru nenapadejte ostatní diskutující. Veškeré osobní spory řešte mimo toto diskusní fórum. Neodpovídejte na provokace ze strany ostatních diskutujících. Na web serveru www.bmwmotoclub.cz je cílem přátelská atmosféra.
b) Disksuní fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik stovek uživatelů. Před odesláním se tedy prosím zamyslete, zda váš příspěvek má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.
c) Nevkládejte do příspěvků cizí e-maily, telefonní čísla, adresy, případně jakékoli jiné osobní údaje bez souhlasu vlastníka těchto dat. K tomuto učelu zde můžete použít "Soukromé zprávy".

5. Zodpovědnost za příspěvky
Provozovatel diskusního fóra nepřebírá odpovědnost za obsah jednotlivých příspěvků. Za příspěvek nese zodpovědnost jeho autor, administrátor a moderátoři diskusního fóra se tímto zbavují odpovědnosti za obsah příspěvků uživatelů fóra. Administrátor i moderátoři samozřejmě zodpovídají za obsah svých příspěvků. Provozovatel diskusního fóra neručí za rady a návody, publikované ostatními uživateli. Při posuzovaní informací uveřejněných v diskusních fórech mějte na paměti, že není v silách provozovatele fóra ověřovat jejich pravdivost. Zvažujte jejich důvěryhodnost dřív, než na jejich základě podniknete jakékoliv kroky. Obsah některých internetových stránek, na které diskutující odkazují, může být nevhodný pro děti. Doporučujeme rodičům, aby sledovali, kam se jejich děti na internetu připojují.

6. Zakázané jednání
a) Je zakázáno vkládat příspěvky porušující platné zákony České republiky.
b) Je zakázáno vkládat příspěvky, které budou rasově či nábožensky diskriminační, urážlivé, napadající, vulgární, sexuálně orientované či jinak morálně nevhodné.
c) Je zakázáno vkládat příspěvky, které poškozují zájmy BMW MOTOCLUB CZ o.s., jeho členů a partnerů.
d) Je zakázáno vkládat příspěvky s informacemi a odkazy o warezu nebo o jiných ilegálních aktivitách.
e) Je zakázáno jakékoliv SPAMOVÁNÍ fóra.

Moderátoři diskusního fóra se budou snažit eliminovat příspěvky, které nebudou respektovat tato pravidla. Pokud však objevíte nějaký příspěvek, který byl přehlédnut, nahlaste jej prosím přes Soukromou zprávu moderátorům diskusního fóra. Příspěvky uživatelů, které pravidla porušují, budou odstraněny a archivovány. Za opakované porušování pravidel diskusního fóra bude uživateli zablokován přístup do diskusního fóra nebo bude trvale vyloučen z diskusního fóra.

Provozovatel se zavazuje, že e-mail adresu zadanou uživatelem při registraci nepředá třetím stranám. Provozovatel je oprávněn na tuto e-mail adresu zasílat sdělení související s činností provozovatele.

Děkujeme, že používáte diskusní fórum na www.bmwmotoclub.cz