...a odpoved na pulzy pri prejazde nerovnostami som našiel v tomto teste:http://www.icmn.cz/testy/span-style-color-red-z-archivu-cmn-2005-span-testovali-jsme-luxusni-kocar-bmw-k-1200-lt_7023.archiv
komu sa to nechce čítat celé tak konkrétne toto: Silnice ale není v nejlepším stavu, a tak mě překvapuje bušení, které se nese od zadního kola podvozkem, vnímám ho přes stupačky a zřejmě i sluchově, ovšem přes sedlo to staccato neprojde. Brzy ale vjíždím na nový asfaltový koberec a bušení je konec. Líbí se mi to stále víc, pouštím si rádio a ladím oblíbenou stanici. Na můj dotaz, zda se takhle chovají všechna LT, nebo bylo na testovaném stroji něco v nepořádku (zadní tlumič, špatně nastavená vůle, povolený šroub, co já vím), se nepodařilo získat do uzávěrky tohoto čísla od zastoupení BMW odpověď...
...podotýkam,že som šiel s tlmením nastaveným na maximum,a už sa mi to nastavovacie koliesko podarilo rozchodit..Moto som prevážal po vlastenj osi (21.12.2019)prejdených cca 220km.Ježíšek vypočul moje prosby...