BMW R1200GS - přední brzda, podivné zvuky
- Tarzyy
- Moto: BMW R1200GS ADV
Re: BMW R1200GS - přední brzda, podivné zvuky
Super díky, dám vědět jak to dopadlo
- Charlie
Ahoj,
moto máš s posilovačem, proto se ty zvuky ozývají jen při zapnutém zapalování. Prostá výměna brzdovky může pomoct, protože jí buď může být nedostatek a nebo může být systém zavzdušněn. BMW doporučuje brzdovou kapalinu měnit každé 2 roky.
Ideálně s moto zajeď na diagnostiku, tam by se popis závady mohl objevit.
Charlie
moto máš s posilovačem, proto se ty zvuky ozývají jen při zapnutém zapalování. Prostá výměna brzdovky může pomoct, protože jí buď může být nedostatek a nebo může být systém zavzdušněn. BMW doporučuje brzdovou kapalinu měnit každé 2 roky.
Ideálně s moto zajeď na diagnostiku, tam by se popis závady mohl objevit.
Charlie
- Tarzyy
Ahoj, přesně tak, u nožni brzdy se zvuky neozvaji, kapalinu v přední brzdě jsem měnil 2 roky zpět, tuto zimu jsem chtěl měnit za novou. Většinou měnim každý rok, ale tento se mi zdála ještě dobrá
- Charlie
Ahoj,
ty zvuky slyšíš pod nádrží? Když zmáčneš nožní brzdu, tak ten zvuk slyšet není? Kdy jsi měnil naposledy brzdovou kapalinu?
Charlie
ty zvuky slyšíš pod nádrží? Když zmáčneš nožní brzdu, tak ten zvuk slyšet není? Kdy jsi měnil naposledy brzdovou kapalinu?
Charlie
- Tarzyy
BMW R1200GS - přední brzda, podivné zvuky
Ahoj,
Mám bmw gs 1200 adv r.v. 2007 nějakých 88tis nalitano, začaly se mi ozývat podivné zvuky z přední části motorky při zmáčknutí přední brzdy, pouze když je klíček v poloze ON - nejspíš spojitost s elektřinou, nevíte co by to mohlo být?
PS: podivný zvuk se rovná skřipani/vrzání starých dveří
Mám bmw gs 1200 adv r.v. 2007 nějakých 88tis nalitano, začaly se mi ozývat podivné zvuky z přední části motorky při zmáčknutí přední brzdy, pouze když je klíček v poloze ON - nejspíš spojitost s elektřinou, nevíte co by to mohlo být?
PS: podivný zvuk se rovná skřipani/vrzání starých dveří