Kubo, tak to vidíš, už zase blbu . Ani nevím, jak mě to s tím pátkem napadlo, ale je to asi tím, že se na Tebe a ostatní už těším . Jinak Desmorobikovi přeji š'tastnou cestu,do Rumunska skoro na otočku je slušná nakládačka. Tak kamarádi čaute v neděli. Všechny Vás zdraví Páťa
Na akci dorazí zástupce koncernu 3M, který nám v praxi předvede prostředky na ochranu, údržbu a renovaci laku, plastů, chromu, kůže, skel světlometů apod. Účastníkům akce, kteří budou mít zájem, se pokusí s využitím profesionální opravárenské technologie vylepšit vzhled motorky (likvidace drobných škrábanců apod.), a to bezplatně.
Ahoj všem, to s tou sobotou a nedělí je dobrá připomínka já bych se hrnul už v sobotu, to bych asi čubrněl, že tam nikdo není, možná Páťa a jeho pan Garmin . Musím se omluvit, ale v neděli nemůžu, dostal jsem pozvání na moto výlet do Rumunska a to se neodmítá. Bude to sice mazec v sobotu tam a v pondělí zase domů. Musím to moje BáWo pořádně protáhnout. Přeji všem krásné počasí. Zdraví nový člen BMW motoclubu....
Ahoj kamarádi. Dělám jen lehký průzkum, jestli k panu Doudovi nepojedete někdo již v pátek večer . Bylo by to lákavé, ale samotnému by mi zabiječka moc nechutnala . Toť vše. Páťa
Ahoj pratele. Tak jsem byl dnes v Hospudce U Doudy potvrdit rezervaci a dozvedel jsem se, ze den pred nasim setkanim se tam kona zabijacka, takze budeme mit zcela cerstve pochoutky a kdo by mel zajem, muze se ubytovat u pana Doudy a zazit zabijacku...
Ahoj kamarádi. Termín mám již napsaný v notesu, určitě přijedu. Takovou lákavou nabídku jeden nemůže přece odmítnout . Kubo, klubové banery přivezu na sraz. Přijedu cca o půl hodiny dřív, tak bude dost času na umístění. Sklenku Ti samozřejmě dovezu taky. čau Páťa .