Setkání členů a přátel klubu - 13.9.2015
- radek.hornof
- Moto: BMW K1200S
Re: Setkání členů a přátel klubu - 13.9.2015
Ahoj, na akci BMW motoclubu jsme byli s Petrem poprvé a jsme velmi nadšeni !
Fakt super akce a lidičky.
Děkujeme a rádi se zúčastníme dalších akcí.
Radek
Fakt super akce a lidičky.
Děkujeme a rádi se zúčastníme dalších akcí.
Radek
- Storg
Super video z víkendu..... Oldo "majstrštyk" pěkný 

- harťák
- Moto: BMW R1200GS ADV
Veliká paráda,hezké pokoukání, díky Oldo

- DAF
- Moto: BMW R1150GS ADV
- Tel: +420 704 261 299
Ahoj všem příznivcům modrobílé vrtule,
video je parádní.
O tom, že se nám setkání ZASE líbilo asi nemá cenu psát.
Je mi jen nesmírně líto Charlieho, protože teď už je nad slunce jasnější, že se za to počasí na všech srazech prostě musel upsat čertu.

video je parádní.

O tom, že se nám setkání ZASE líbilo asi nemá cenu psát.
Je mi jen nesmírně líto Charlieho, protože teď už je nad slunce jasnější, že se za to počasí na všech srazech prostě musel upsat čertu.

DAF
- wena
- Moto: BMW K1200LT
Olda je jednička !!!! Díky za krásné připomenutí .

- Charlie
Super video od Oldy.
Charlie
Charlie

- erix7
- Moto: BMW K1300R
- Tel: 775247777
- Kontaktovat uživatele:
sup píše:![]()
ale stupnul si do hovna, budes mit stesti-vyhars ve sprotce. Fajn, ze Ondra dojel domu.
bmw mne dostalo
- erix7
- Moto: BMW K1300R
- Tel: 775247777
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem byl po velmi dlouhe dobe na 4kolech, ale opet velmi pekne a pohodve setkani. Dobry organizace. Vyber mista na jidlo, sice jim to trvalo, ale nakonec mse se dockali. 

bmw mne dostalo
- sup
Akce nemela chybu, vcetne pikantnosti na zaver. Kluk Ondra, co tam byl s kafacem upravenym z K100, kratce po ukonceni akce musel zastavit protoze jeho motorce prestal bezet motor. Snazili jsme se, jeste s jednim nasim kolegou mu nejak pomoci. Bylo jasne ze nejde palivova pumpa. Tak jsem rozkramoval moje vetesnictvi pod sedlem a zacal s primitivni zkouseckou hledat reseni problemu. Je znamo ze u starych Kacek je prekombinovana elektrika, mnoho relatek, diodek atd. Nas kolega odjel protoze to vypadalo spatne. Nakonec se nam povedlo to nouzove rozchodit. S Ondrou jsem zajel ke mne domu a nainstalovali jsme tam nouzove reseni, dva kabilky pomoci kterych bylo mozne nahradit kontakty rele ktere spina chod pumpy. To uz se stmivalo. Ondra odjel domu, kamsi do jiznich Cech. Pak mi psal ze uz je v poradku doma, akorat ze byl cestou problem s osvetlenim motorky, nekde na dalnici mu to prestalo svitit. Pry to nejak opravil. A ted ta pikantnost. Na me se ty pikantnosti lepjej. Kdyz to neni zmrzlina v helme tak je to zluty lejno na stupacce. Tam kde Ondrovi zhasla motorka bylo v trave lejno od nejakyho dobre zivenyho hafana. Prvni si do toho kleknul Ondra. Videl jsem na nem jak to tezce nese, ale problem s motorkou Ondruv mentalni problem nakonec prerazil, takze to prestal vnimat. Mel jsem rozkramovanou motorku, plno veci lezelo na zemi, a tak se nam nechtelo prestehovat se nekam jinam. Samozrejme jsem do toho nevedomky slapnul. No a oder se mnou odjel az domu, i kdyz jsem nakonec otrel botu. Bylo to zespodu na stupacce. Ahoj.
- wena
- Moto: BMW K1200LT

- Charlie
Přátelé,
tak myslím, že se nám setkání opět dobře vyvedlo. Díky všem, kdo jste na akci dorazili.
Díky Robikovi, Jirkovi, Lubošovi a Petrovi za pomoc se zajištěním hladkého průjezdu kolony.
Vaše fotky rádi zařadíme do fotogalerie z akce. Posílejte je, prosím, na mail: setkani092015@bmwmotoclub.cz
Prosím všechny, kdo dnes na akci dorazili bez on-line registrace, aby příště přijeli výhradně po potvrzení registrace. Zájem o akci byl tradičně větší než její kapacita. Jak vždy píšeme - registrujte se co nejdříve, pokud se chcete akce účastnit. Dnešních 6 lidí navíc znamenalo prodloužení času čekání na jídlo. On-line registrace děláme právě proto, abychom měli pod kontrolou počet účastníků a fungoval nám časový plán akce. Díky za pochopení.
Všichni, kdo jste dnes prošli diagnostikou na BMW MOTO AMBULANCI, budete mít do 48 hodin reporty z vašich motorek uloženy v databázi: http://www.bmwmotoclub.cz/diagnostika
Těším se opět na viděnou.
Charlie
tak myslím, že se nám setkání opět dobře vyvedlo. Díky všem, kdo jste na akci dorazili.
Díky Robikovi, Jirkovi, Lubošovi a Petrovi za pomoc se zajištěním hladkého průjezdu kolony.

Vaše fotky rádi zařadíme do fotogalerie z akce. Posílejte je, prosím, na mail: setkani092015@bmwmotoclub.cz
Prosím všechny, kdo dnes na akci dorazili bez on-line registrace, aby příště přijeli výhradně po potvrzení registrace. Zájem o akci byl tradičně větší než její kapacita. Jak vždy píšeme - registrujte se co nejdříve, pokud se chcete akce účastnit. Dnešních 6 lidí navíc znamenalo prodloužení času čekání na jídlo. On-line registrace děláme právě proto, abychom měli pod kontrolou počet účastníků a fungoval nám časový plán akce. Díky za pochopení.
Všichni, kdo jste dnes prošli diagnostikou na BMW MOTO AMBULANCI, budete mít do 48 hodin reporty z vašich motorek uloženy v databázi: http://www.bmwmotoclub.cz/diagnostika
Těším se opět na viděnou.
Charlie

- Charlie
Kurňa Honzo,
letos mám cyklistickou slinu, tak to vám budu závidět já a držet palce. Pošlete fotky, jak jste si zařádili.
Jsem už takovej cykloprofík, že si zítra jdu zrovna koupit svoje první SPD pedály.
Charlie
letos mám cyklistickou slinu, tak to vám budu závidět já a držet palce. Pošlete fotky, jak jste si zařádili.
Jsem už takovej cykloprofík, že si zítra jdu zrovna koupit svoje první SPD pedály.
Charlie

- Honza_BMW_VW
- Moto: BMW R1200GS
...no to je snad schválně
1. organizuje Charlie = bude hezky
2. zajímavá stavba
3. pstruh = vynikající lehký oběd
4. jsem s Kubou kuwa drát na kolozávodech - Rallye Sudety v Teplicích nad Metují
5. tak si to všichni užijte a normálně vám to závidím
mějte se skvěle H
1. organizuje Charlie = bude hezky
2. zajímavá stavba
3. pstruh = vynikající lehký oběd
4. jsem s Kubou kuwa drát na kolozávodech - Rallye Sudety v Teplicích nad Metují
5. tak si to všichni užijte a normálně vám to závidím
mějte se skvěle H
- Charlie
- Charlie
Setkání členů a přátel klubu - 13.9.2015
Přátelé,
další Setkání členů a přátel klubu se uskuteční v neděli 13.9.2015.
Pokračujeme v našem gastro seriálu - poznávání autentické kuchyně. Nyní se můžete těšit na čerstvé pstruhy na grilu.
Čeká nás exkurze do unikátní technické památky, která je jinak veřejnosti nepřístupná.
Bližší informace a přihlášky budou ještě dnes večer - sledujte náš web.
Charlie
další Setkání členů a přátel klubu se uskuteční v neděli 13.9.2015.
Pokračujeme v našem gastro seriálu - poznávání autentické kuchyně. Nyní se můžete těšit na čerstvé pstruhy na grilu.
Čeká nás exkurze do unikátní technické památky, která je jinak veřejnosti nepřístupná.
Bližší informace a přihlášky budou ještě dnes večer - sledujte náš web.
Charlie