1. BMW MOTOCAMP 2012
- Páťa
- Moto: BMW R1200GS ADV
Re: 1. BMW MOTOCAMP 2012
Ahoj kamarádi. Konečně jsem se vrátil z cest a mám trochu času ve vzpomínkách se vrátit k opravdu vydařené akci, kterou byl 1. motocamp. Tímto opět vystřihávám poklonu Charliemu za skvělou přípravu a všem zúčastněným dík za bezva atmosféru. Martinovi přeji, ať konečně u někoho najde teplo domova ( jestli to bude Anežka nebo Roman nebo Kuba, to je asi fuk - hahaha ).
Mějte se všichni hezky, pěkné léto a na 2. motocampu ahoj Páťa.
Mějte se všichni hezky, pěkné léto a na 2. motocampu ahoj Páťa.
- DAF
- Moto: BMW R1150GS ADV
- Tel: +420 704 261 299
Akce byla moc pěkná. Děkujeme. Sice jsme jeli po cestách, které jsou vzhledem k našemu bydlišti pro nás velmi známé, ale nabitý program vše plně více než vynahradil. Návštěva přehradní hráze byl moc pěkný zážitek. Těšíme se na viděnou na některé z příštích akcí.
DAF a MAF
DAF a MAF
DAF
- Erika
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za bezvdanej program a organizace, všechno bylo fakt super, tešíme se na příští setkání ...
Viki a Zoltán
Viki a Zoltán
- Parukar
Ahoj všem,
chtěl bych poděkovat za luxusní přípravu a realizaci 1. bmw motocampu !
Sešli se skvělí lidé, počasí i náplň .. Kdybych nebyl v Holandsku, rád bych přijel i na "dvojku"...
posílám link na fotky co jsem vyrobil osobně, třeba si někdo najde tu svoji
http://parukar.rajce.idnes.cz/vikend_s_BMW/
takže ještě jednou díky
Pavel Húúúú
chtěl bych poděkovat za luxusní přípravu a realizaci 1. bmw motocampu !
Sešli se skvělí lidé, počasí i náplň .. Kdybych nebyl v Holandsku, rád bych přijel i na "dvojku"...
posílám link na fotky co jsem vyrobil osobně, třeba si někdo najde tu svoji
http://parukar.rajce.idnes.cz/vikend_s_BMW/
takže ještě jednou díky
Pavel Húúúú
- Charlie
Jirko, super fotka
Další fotky z akce postupně přidáváme sem: http://www.bmwmotoclub.cz/akce/2012/motocamp_20120616
Charlie
Další fotky z akce postupně přidáváme sem: http://www.bmwmotoclub.cz/akce/2012/motocamp_20120616
Charlie
- Martin Frk
......Anežka z RedBullu se to už asi o mně a o Kuboj dozvěděla a tak si hledá jinýho kašpara
- JiT
- Moto: BMW R1150GS - Slunečnice
- Tel: Xiaomi Redmi Note 4 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Tady máte společnou fotku.
Kdyby si někdo chtěl upravit podle svého gusta, tak negativ je taky k mání.
Kdyby si někdo chtěl upravit podle svého gusta, tak negativ je taky k mání.
QOTD:
"Rule of Life #1 -- Never get separated from your luggage."
"Rule of Life #1 -- Never get separated from your luggage."
- Charlie
Přátelé,
doufám, že jste všichni v pořádku dorazili do svých domovů.
Děkujeme za účast na akci. Věřím, že jste si odvezli z 1. BMW MOTOCAMPu 2012 spoustu pěkných zážitků a dobrá nálada vás provázela celým víkendem.
Moc děkuji za pomoc našim členům - Honzovi, Martinovi a Kubovi, kteří profesionálně zajišťovali kolonu motocyklů.
Připravujeme fotogalerii z akce. Odkaz na fotogalerii zde bude zveřejněn tento týden.
Těšíme se na viděnou na dalších akcích BMW MOTOCLUB CZ.
Charlie
P.S. Jak to tak sleduji, tak si Martin nevěstu ne a ne vybrat. Až se to dozví Anežka, tak bude s RedBullem v budoucnu útrum a navíc mu ještě zarazí vycházky... Na druhou stranu Kuba je dobrá volba a moc vám to spolu sluší kluci. Romane Ty nezoufej a použij níže rubriku BAZAR sekci VYMĚNÍM - DARUJI ZA ODVOZ.
doufám, že jste všichni v pořádku dorazili do svých domovů.
Děkujeme za účast na akci. Věřím, že jste si odvezli z 1. BMW MOTOCAMPu 2012 spoustu pěkných zážitků a dobrá nálada vás provázela celým víkendem.
Moc děkuji za pomoc našim členům - Honzovi, Martinovi a Kubovi, kteří profesionálně zajišťovali kolonu motocyklů.
Připravujeme fotogalerii z akce. Odkaz na fotogalerii zde bude zveřejněn tento týden.
Těšíme se na viděnou na dalších akcích BMW MOTOCLUB CZ.
Charlie
P.S. Jak to tak sleduji, tak si Martin nevěstu ne a ne vybrat. Až se to dozví Anežka, tak bude s RedBullem v budoucnu útrum a navíc mu ještě zarazí vycházky... Na druhou stranu Kuba je dobrá volba a moc vám to spolu sluší kluci. Romane Ty nezoufej a použij níže rubriku BAZAR sekci VYMĚNÍM - DARUJI ZA ODVOZ.
- acsroman
- Moto: BMW F650GS
Martin Frk píše:.....vážení...... tato akce neměla chybičku.
Velké DÍKY Charliemu za zorganizování této akce a všem, kteří tuto akci pomohli utvořit přesně takovou, jaká byla. Bylo to hoooodně .....hoooodně dobrý. Byla prča, byla akce, ............supr relax.
Po příjezdu domů mám namotáno 826 km, takže odpadám............ vlastně nemůžu - musím ještě na nákup, bo mám prázdnou ledničku .
PS.: Romane, ten víkend s tebou byl opravdu moc fajn. Víš ale,......no jak to říct..... já s tebou teď nemůžu být. . . . .. Já teď budu s Kubou.
...to mě mrzí, budem aspoň přátelé
- Martin Frk
.....vážení...... tato akce neměla chybičku.
Velké DÍKY Charliemu za zorganizování této akce a všem, kteří tuto akci pomohli utvořit přesně takovou, jaká byla. Bylo to hoooodně .....hoooodně dobrý. Byla prča, byla akce, ............supr relax.
Po příjezdu domů mám namotáno 826 km, takže odpadám............ vlastně nemůžu - musím ještě na nákup, bo mám prázdnou ledničku .
PS.: Romane, ten víkend s tebou byl opravdu moc fajn. Víš ale,......no jak to říct..... já s tebou teď nemůžu být. . . . .. Já teď budu s Kubou.
- Martin Frk
tak jestli tuhle víkendovou předpověď naše "rosničky" trefí, tak to bude chtít něco lepčejšího........ ...., aby jsme se ai kvalitně opálili
- Charlie
Přátelé,
víkend má mít letní charakter, jsou ohlášeny teploty kolem 30 °C. Nezapomeňte si tedy přibalit plavky, večer se vám budou hodit.
Charlie
víkend má mít letní charakter, jsou ohlášeny teploty kolem 30 °C. Nezapomeňte si tedy přibalit plavky, večer se vám budou hodit.
Charlie
- Charlie
Seli,
odpověď máš v emailu.
Charlie
odpověď máš v emailu.
Charlie
- Seli
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Charlie,
prosím tě, jak to dopadlo s tou diagnostikou, bude na 1. motocampu ? jak sjem psal docela dost by se mi to hodilo páč pak odjiždím na 14 dní do Rumunska.
Děkuju Seli
prosím tě, jak to dopadlo s tou diagnostikou, bude na 1. motocampu ? jak sjem psal docela dost by se mi to hodilo páč pak odjiždím na 14 dní do Rumunska.
Děkuju Seli
- Charlie
Přátelé,
již je naplněno 80% kapacity akce.
NOVINKY:
- ke kafi po sobotním obědu bude připraveno několik druhů výborných domácích koláčů.
- sobotní program je obohacen o návštěvu běžně nepřístupných podzemních prostor
- proběhla změna místa a času zahájení akce, registrovaní účastnící obdrží informaci do emailu. Zahájení bude u jednoho z partnerů BMW MOTOCLUB CZ.
Charlie
již je naplněno 80% kapacity akce.
NOVINKY:
- ke kafi po sobotním obědu bude připraveno několik druhů výborných domácích koláčů.
- sobotní program je obohacen o návštěvu běžně nepřístupných podzemních prostor
- proběhla změna místa a času zahájení akce, registrovaní účastnící obdrží informaci do emailu. Zahájení bude u jednoho z partnerů BMW MOTOCLUB CZ.
Charlie