3. BMW MOTOCAMP 2009
- stenlys
- Moto: BMW R1200GS ADV 90 JAHRE
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3. BMW MOTOCAMP 2009
Zdar motolidi !
Tak jsem se konečně dostal na net.......a i já se připojuji k rekapitulaci akce, která byla SUPER ! Mě ten Mírov docela dostal. X let jezdím kolem věznice a až teď se naskytla příležitost se tam podívat. Znám pár lidí na hradbách i v celách a byl to takový zvláštní pocit . Moc mě mrzí že jsem nedojel v SO vyjížďku do konce, ale pro můj "orlí zrak" to už bylo moc, jinými slovy.......HOVNO JSEM V TOM POČASÍ VIDĚL .........a to je o zdraví Takže Vás moc všechny dodatečně dozdravuji a ještě jednou díky za super akci !
Stenlys - YAMAHA FZ1 FAZER
Tak jsem se konečně dostal na net.......a i já se připojuji k rekapitulaci akce, která byla SUPER ! Mě ten Mírov docela dostal. X let jezdím kolem věznice a až teď se naskytla příležitost se tam podívat. Znám pár lidí na hradbách i v celách a byl to takový zvláštní pocit . Moc mě mrzí že jsem nedojel v SO vyjížďku do konce, ale pro můj "orlí zrak" to už bylo moc, jinými slovy.......HOVNO JSEM V TOM POČASÍ VIDĚL .........a to je o zdraví Takže Vás moc všechny dodatečně dozdravuji a ještě jednou díky za super akci !
Stenlys - YAMAHA FZ1 FAZER
Stenlys
- kakas
Vůbec nic se neděje, akorát aby se neurazil Pisky, protože rozhodně má víc vlasů než já!!! . I když taky ne o moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se zde přítomnému Piskymu a zároveň Kakasovi a jejím partnerkám za nepříjemnost mnou zapříčiněnou rychlejším instalováním fotek než myšlením
Takže ještě jednou SORRY
Takže ještě jednou SORRY
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
jo tak už sem na to přišel, tak Ondro to není napapanej Kakas ale nažranej Pisky
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
??to sem nějak nepobral?
Gabča píše:Pozor tohle ale není KAKAS to si teda vyprošuji
Náhodou o tom něco vím
-
Pozor tohle ale není KAKAS to si teda vyprošuji
Náhodou o tom něco vím
Náhodou o tom něco vím
-
- Kontaktovat uživatele:
Několik málo postřehů z 3. BMW MOTOCAMPU 2009
PS: omluvte sníženou kvalitu fotografií, byli pořízeny kamerou se kterou se nyní teprve zžívám
Thunderman
PS: omluvte sníženou kvalitu fotografií, byli pořízeny kamerou se kterou se nyní teprve zžívám
Thunderman
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Thunderman dne stř 22. črc 2009 17:17:06, celkem upraveno 1 x.
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
no já sem tamnabral minimálně 3 kg a to sjem dostal ještě špekáčky na cestu dorazil semdomu a hend sem zapaloval gril jakměcestou vyhládlo
henena píše:Pěkný fotky! Ale ještě že jsem nejela - bo bych tam přibrala!
Pěkný fotky! Ale ještě že jsem nejela - bo bych tam přibrala!
- Charlie
- Moto: BMW R1200GS ADV
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
já sem ji jen vysvětlil všechny možný vyhody miminka,že třeba nemusí nikam jezdit na motorce a to alespoň tak rok potom že nemusí v noci spát přes den stále jen pere na prcka a nebo krmí a když nekrmí tak žehlí no prostě tomu už nemuže odolat když sem ji to takhle pěkně podal takdržím palce ať se to brzi povede
crazywhy píše:Tak se taky pripojuji k dekovačce za vyborne vyvedenou akci
To Shimi: Cos to navykladal te me druhe polovičce sotva sme se vratily domu tak uz na me zkousela veci ze vynecha prasky atd.
-
Tak se taky pripojuji k dekovačce za vyborne vyvedenou akci
To Shimi: Cos to navykladal te me druhe polovičce sotva sme se vratily domu tak uz na me zkousela veci ze vynecha prasky atd.
- allroad
- Kontaktovat uživatele:
René, za tu pochvalu tě zveme s Liborem na koleno.....k Tetě ( pro ty, co nevědí kde to je, stará cesta z Moravské Tř. na Svitavy před tunelem vpravo ) A necháme tě i vybrat na které si klekneš, jestli na pravé nebo levé....
- Přílohy
-
- 1 015.jpg (44.04 KiB) Zobrazeno 18146 x
- Rene
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tady René 74
taky bych rad poděkoval všem co tuhle akci pořádali, ,moc se Vám to povedlo.
Jídlo a vše okolo nemělo chybu. Opět se sjela super parta lidi,které neodradilo ani deštivé počasí.
Dokonce se podařilo i v dešti udělat ohen a opéct velmi dobré špekačky.
Ještě jednou diky Libore a Svato
taky bych rad poděkoval všem co tuhle akci pořádali, ,moc se Vám to povedlo.
Jídlo a vše okolo nemělo chybu. Opět se sjela super parta lidi,které neodradilo ani deštivé počasí.
Dokonce se podařilo i v dešti udělat ohen a opéct velmi dobré špekačky.
Ještě jednou diky Libore a Svato
- allroad
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, že většina účastníků dnes dojela domů v pořádku, bez deště a v suchu. Jak bývá zvykem mokneme vždy jen jeden den , ale díky správné partě lidí si myslím, že to vůbec nevadilo. Pokud se vám na Moravě líbilo, jsme rádi. Byl to pěkný víkend hlavně díky vám všem.....