No taky trošku přispěji .
Můj dobrý kamarád si s s Garminama užil zážitků až až včetně toho že jsme s Octávkou skončili po několikakilometrové jízdě kdesi v širých polích kde navigačka zahlásila otočte se do protisměru a po 4 km odbočte doleva načež pan garmin málem letěl oknem do polí .
Nejlepší navigačky jaké kdy měl pocházeli od firmi Navigon . Chybovost minimální , navigace pružná dobré zadávání tras , prostě pohodička .
Bohužel značku Navigon pohltil údajně nedávno právě Gármin což se bohužel na kvalitě Gárminů nikterak neprojevilo .
Jízda s GARMINEM
- Nitro
- Moto: BMW R850R
- erix7
- Moto: BMW K1300R
- Tel: 775247777
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jízda s GARMINEM
jj, zel zmatky delaji vsechny navi, ale jak jste psali, dojdem i tam, kam bychom to nenaplanovali
bmw mne dostalo
- Páťa
- Moto: BMW R1200GS ADV
No dopadlo to na sraba . Otočil jsem to a v nejbližší vesnici požádal místní o výklad.
následovalo : Tóóóž, synku, dyž to veméš trochu po proudu a pák kósek proti vodě, tak to profrkneš jedna báseň .
Přiznám se, že na experimenty v tomhle bezva počasí nějak nedošlo. Ta říčka totiž byla Dyje a do Pálavských jezer bych se nerad splavil .
Jsem zvědav, kam mě můj pomocník na cestách pošle příště .
Ahoj Páťa
následovalo : Tóóóž, synku, dyž to veméš trochu po proudu a pák kósek proti vodě, tak to profrkneš jedna báseň .
Přiznám se, že na experimenty v tomhle bezva počasí nějak nedošlo. Ta říčka totiž byla Dyje a do Pálavských jezer bych se nerad splavil .
Jsem zvědav, kam mě můj pomocník na cestách pošle příště .
Ahoj Páťa
- Charlie
A jak to dopadlo?
Podobnou situaci jsem s Garminem zažil u Pardubic. Byla už tma a já jsem to risknul, protože se mi nechtělo vracet. Dodnes nevím jakou řeku jsem to projel.
Pan Garmin je výborný v tom, že nám ukáže i místa, na které by nás jinak nenapadlo jet.
Charlie
Podobnou situaci jsem s Garminem zažil u Pardubic. Byla už tma a já jsem to risknul, protože se mi nechtělo vracet. Dodnes nevím jakou řeku jsem to projel.
Pan Garmin je výborný v tom, že nám ukáže i místa, na které by nás jinak nenapadlo jet.
Charlie
- Páťa
Jízda s GARMINEM
Zdravím všechny uživatele navigací a pevné nervy.
Ahoj Páťa