Big Airbag - kdekoli jako na gauči

Uživatelský avatar
CHG
Příspěvky: 1
Registrován: pát 24. čer 2016 16:16:27

Big Airbag - kdekoli jako na gauči

Příspěvekod CHG » pát 24. čer 2016 16:24:37

KDEKOLI JAKO NA GAUČI

Pohodlí si odpírat nemusíte ani na cestách: stačí si pořídit aktuálně velice populární věcičku Big Airbag Party Seat.

Vypadá sice jako malá nákupní taška, ale během docela malé chvilky se dokáže proměnit v opravdu BIG pohodlné kanapíčko, které rozložíte kdekoli. A za 30 vteřin ležíte! Nikde nic netlačí, stačí se svalit, zavřít oči a relaxovat.

bag_clanek_BMW.docx.jpg

Tajemství spočívá ve vychytaném vzduchové systému B.A.P.S., díky kterému vám po vybalení bagu z tašky stačí čtyři kroky a dvě máchnutí do vzduchu. Pohovka je tak na světě jedna dvě! Můžete ležet, sedět, k odpočinku před startem přizvat i 2 další kolegy... Na bag velký 80 x 200 cm se i 3 lidé vedle sebe pohodlně vejdou, bag má nosnost až 200 kg, takže nemusíte mít strach, že vás neunese.

Složený bag váží necelých 1,5 kg, takže ho skvěle přibalíte kamkoli na cestu a v autě ho můžete vozit s sebou neustále. Hodí se na jakékoli outdoorové aktivity - můžete ho s sebou vzít na festival, k rybníku i na pláž, kdykoli a kamkoli, a to klidně i pro celodenní lenošení.

Vybrat si můžete z šesti základních barev (červená, modrá, černá, žlutá, oranžová a fialová), při objednávce vyšší než 500 ks si můžete vybírat z více jak 40 odstínů včetně bagu vzorovaného v army designu. A pokud chcete bag opatřit logem svého klubu, své firmy nebo závodu, ani to není nemožné, na potisk nejsou žádná rozměrová ani barevná omezení, takže na bagu můžete mít vše, co si budete přát.

Objednávky zasílejte na partybag@email.cz, sledovat informace a veškeré dění je pak možné na: http://www.facebook.com/BigAirbagPartySeat.

*** komerční sdělení ***

Zpět na “DOPLŇKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů